944

Opoziţia din Ucraina pregăteşte un plan de EVADARE a Iuliei Timoşenko. Vezi scenariile

Camarazii fostului prim-ministru ucrainean Iulia Timoşenko ar pregăti evadarea ei din închisoare, scrie presa ucraineană, citată de“Echo Moskvî”. Avocaţii liderului opoziţiei au dezminţit aceste zvonuri.
 
Un articol despre posibila evadare a lui Timoşenko a fost publicat de ziarul ucrainean “Azi”. Cu referire la sursele din Serviciul de închisoare de stat, publicaţia a scris că suporterii Iuliei Timoşenko au de gînd să o scoată din închisoare.
 
Afla CE scenarii examenez acestia:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-opozitia-din-ucraina-pregateste-un-plan-de-evadare-a-iuliei-timosenko-vezi-scenariile/
 
Ziarul, care citează surse proprii, menţionează că organizatorii ar fi primit consultanţa necesară referitor la fiecare dintre scenarii, iar în prezent se află în căutarea unei sume mari de bani pentru a-şi realiza intenţiile.
 
Timoşenko nu este la curent cu aceste scenarii de evadare, deşi, a anuţat de nenumărate ori că nu vrea să părăsească ţara, mai scrie publicaţia.
 
Susţinătorii lui Timoşenko califică informaţia despre o posibilă evadare drept “ficţiune şi prostie”. Avocatul Serghei Vlasenko a declarat pentru „Echo Moskvî” că aceasta este o “prostie”.
 
În prezent, liderul opoziţiei ucrainene îşi continuă tratamentul la Spitalul Clinic Central din Harikov, iar, în curînd, va transportată la colonia unde îşi ispăşeşte pedeapsa.  Amintim că Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz în serviciu în timpul semnării contractelor de gaz cu Rusia.
0