1327

(foto) Criminalul de la “Batman” postase poze cu el ca “Joker” pe un site pentru adulţi

James Holmes, autorul masacrului de la premiera filmului “Batman: The Dark Knight Rises” din Colorado (SUA), în urma căruia au murit 12 oameni, le-a spus poliţiştilor că el este “Joker”, adversarul lui Batman, potrivitDaily Mail. Cu doar cîteva zile înaintea atacului din cinematograf, James Holmes şi-ar fi vopsit părul roşu, pentru a semăna cu Joker, şi a postat o fotografie pe un site de întîlniri amoroase.
 
Pe site-ul respectiv, Holmes, aflat în căutarea unei partenere, întreba: “Mă vei vizita în închisoare?”.
 
Conform Daily Mail, contul a fost creat pe 5 iulie şi accesat ultima oară marţi, cu două zile înaintea atacului din Colorado.
 
Tînărul de 24 de ani suspectat de comiterea atacului armat din Colorado se considera “Joker”, principalul duşman al personajului “Batman”.
 
Urmariti link-ul pentru FOTO:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-foto-criminalul-de-la-batman-postase-poze-cu-el-ca-joker-pe-un-site-pentru-adulti/
 
James Eagan Holmes a deschis focul, vineri, la premiera ultimei părţi a trilogiei “Batman – The Dark Knight Rises”, la un cinematograf din Aurora (Colorado). Atacul s-a soldat cu 12 morţi şi 59 de răniţi.
Anchetatorii au stabilit că tînărul nu avea antecedente penale şi era student la doctorat în neuropsihiatriela Facultateade Medicină a Universităţii din Colorado.
0