1491

Valeriu Canuda A FOST GĂSIT. Vezi unde se ASCUNDEA suspectul CRIMEI de la Ialoveni

Poliția l-a reținut pe Valeriu Canuda, bărbatul suspectat de comiterea omorului din 30 mai, înregistrat într-un local din orașul Ialoveni. Acesta a fost prins, în urma unei informaţii operative, duminică, 22 iulie, aproximativ la ora 20:00, în sectorul Telecentru al capitalei.
 
Actualităţi.md aminteşte că Canuda este suspectat  că, pe 30 mai, ar fi deschis focuri de armă într-un bar, din apropierea unei benzinării din orașul Ialoveni. Atunci, un bărbat a fost ucis, iar un tînăr a fost transportat la spital, după ce a fost rănit în abdomen. Potrivit martorilor, suspectul, împreună cu victima se certase în acel local. După această neînțelegere, primul a plecat acasă și s-a întors peste puțin timp, avînd un pistol. Bărbatul a tras cîteva focuri de armă în acel local.
 
Pe aceast caz a fost pornită o cauză penală, în baza art. 145 al Codului Penal – “Omor intenționat”. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, suspectul riscă pedeapsă cu privațiune de libertate de la 12 la 20 de ani, sau detenție pe viață.
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-valeriu-canuda-a-fost-gasit-vezi-unde-se-ascundea-suspectul-crimei-de-la-ialoveni/
0