999

ŞOCANT! Adrian MUTU, client al PROSTITUATELOR racolate de Andreea Marta

Unul dintre clienţii reţelei de prostituţie care este condusă de Andreea Marta ar fi fotbalistul Adrian Mutu, care plătea mii de euro pentru favoruri sexuale, informează România TV.
 
Sursa scrie că Andreea Marta selecta fetele în baza unor interviuri, apoi le fotografiaa, iar pozele erau puse într-un catalog, pentru ca o parte dintre clienţi să şi le aleagă de acolo.
 
Andreea Marta mai avea şi altă modalitate: ducea tinerele la petreceri private de lux, iar de acolo clienţii, oameni de afaceri, politicieni şi fotbalişti, îşi alegeau domnişoara cu care vroiau să îşi petreacă seara.
 
Pentru aceste favoruri sexuale, clienţii ajungeau să plătească şi 1.000 de euro. De exemplu, pentru o tînără virgină pe care Andreea Marta a cumpărat-o din Republica Moldova, un om de afaceri a plătit – pentru un sejur – nu mai puţin de 10.000 de euro.
 
O tînără a declarat că Adrian Mutu este unul dintre cei care a plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea în anii 2009-2010. Procurorii continuă cercetarea şi vor să identifice toate tinerele implicate în această reţea şi obligate să se prostitueze de Andreea Marta.
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-socant-adrian-mutu-client-al-prostituatelor-racolate-de-andreea-marta/
0