1009

CONFLICT într-un sat! PRIMARUL dărîmă casele

Mai mulți locuitori ai satului Balatina din raionul Glodeni, riscă să rămînă cu casele dărîmate. Totul din cauza inițiativei primarului din localitate, Dumitru Iaţuc, de a construi o carieră de extragere a nisipului, într-o zonă unde sunt alunecări de teren. Oamenii s-au revoltat și nu sunt de acord cu această decizie, însă dacă nu tac pot să aiba probleme, relatează postul TV-online TSN.
 
O femeie din localitate este convinsă că pentru că nu este de acord cu acţiunile primarului, acesta ar fi stat în spatele incendierii stînii şi gospodăriei sale.
 
O altă locuitoare spune că din cauza alunecărilor de teren se crapă pereţii casei la care a muncit peste 20 de ani, iar primarul nu acordă atenţie acestor probleme.
 
Mai mult ca atît, localnicii au mai spus că primarul este gata să construiască această carieră fără acordul cetățenilor.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-conflict-intr-un-sat-primarul-darima-casele/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=md-conflict-intr-un-sat-primarul-darima-casele
0