949

Un moldovean în Italia: A răpit un om de afaceri şi cerea 500.000 euro


Un moldovean de 29 de ani, este suspectat de autoritățile italiene că ar fi răpit un cetăţean al Italiei, un om de afaceri din Roma.


Potrivit presei italiene, care citează anchetatorii, cazul a avut loc la începutul acestei luni. Victima a fost răpită din garajul său din Valle Aurelia. Moldoveanul, fiind înarmat cu un pistol, a intrat în garaj, iar după ce a imobilizat italianul, l-a pus în portbagajul maşinii sale și l-a adus într-o casă din Sabaudia.


Suspectul a legat victima de un pat şi i-a administrat o injecţie. Între timp, familia antreprenorului a găsit în garaj o notă lasată de suspect, în care acesta cerea 500 000 euro, scrie romatoday.it.


În noaptea de 11 iunie, omul de afaceri a reuşit să fugă. Oamenii legii l-a reţinut pe moldovean, care se afla ilegal în țară.


În casa suspectului poliţie a găsit o armă deținută ilegal, hainele în care răpitorul era deghizat în timpul săvârșii crimei, dar şi mai multe documente false. De asemenea, în baza aceluiași dosar penal au fost reținuți doi italieni, un bărbat şi o femeie de 29 şi 28 de ani respectiv, suspectați de complicitate, pentru faptul că au găzduit cetățeanul moldovean în casa lor, titrează radioluna.it.


tv7.md

 

0