1000

Lovit cu toporul in cap dupa ce n-a putut intoarce datoria

 

 
Un bărbat de 44 de ani din satul Camencea, raionul Orhei, a ajuns pe patul de spital, după ce vecinul său i-a dat cu toporul în cap pentru că nu i-a întors la vreme datoria.

Cazul a avut loc ieri seară, aproximativ în jurul orei 22:00. Când au ajuns polițiștii la fața locului, au stabilit că victima are o fisură în craniu, cu hemoragie abundentă, iar suspect de cele întâmplate se face vecinul, care și-a recunoscut pe deplin vinovăţia și a povestit scenariul.
 
Astfel, bănuitul, în vârstă de 31 de ani, avea o relație mai deosebită cu consăteanul său, din cauza unor neînțelegeri financiare. Anterior, unul dintre ei a împrumutat bani de la celălat și nu i-a mai întors la timp.
 
Fiind în stare de ebrietate, în seara cu pricina, vecinii s-au întâlnit „în drum”. În urma scandalului, victima, de 44 de ani, a primit o lovitură cu toporul în cap, după care a fost internată la spital.
 
Cazul este anchetat de poliție. Potrivit legii, persoanele care comit asemenea fărădelegi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani.


stirilocale.md

0