962

Un Volkswagen a izbucnit in flacari in timp ce stationa la semafor. Masina a ars in totalitate!

 O masina a ars in totalitate in timp ce stationa la semafor. Soferul spune ca astepta culoarea verde cand a auzit o bubuitura. A deschis capota ca sa vada ce se intampla, dar a izbucnit un incendiu. Flacarile s-au extins cu repeziciune si automobilul a fost mistuit in doar cateva minute. Nimeni nu a avut de suferit.

Incidentul s-a produs in aceasta dimineata la intersectia strazilor Sciusev si Vasile Lupu din capitala. Soferul, aflat la volanul unui Volkswagen, presupune ca incendiul s-a produs de la instalatia de gaz. Pompierii ajunsi la fata locului au stins focul, insa nu au mai putut salva nimic din masina. In cateva minute aceasta s-a facut scrum.

In vehicul se afla doar soferul si, din fericire, acesta nu a avut de suferit. El spune ca mergea in vizita la fiica sa, care afland ce i s-a intamplat tatalui sau a venit repede la locul incidentului.

Pompierii urmeaza sa constate cauzele exacte ale incendiului in decurs de cateva zile. Masina nu avea asigurare, asa ca proprietarul nu va primi nicio despagubire. Saptamana aceasta o alta masina a ars in totalitate in orasul Ialoveni. 

In acel caz pompierii au spus ca focul a pornit de la o instalatie pe gaz, iar in cateva minute din masina nu a mai ramas practic nimic. In luna martie un taximetrist era cat pe ce sa arda de viu, dupa ce masina sa a explodat, cel mai probabil de la vaporii de gaz care au patruns in habitaclu. In toate aceste cazuri, masinile erau reutilate cu instalatii de gaz.
 
Serviciul Situatii Exceptionale nu are o statistica a mijloacelor de transport arse si nici a cauzelor
 
PROTV.MD
 
VIDEO

0