977

Ucis de ziua sa de naştere, de un invitat! Crimă terifiantă în sectorul Botanica


Crimă şocantă în sectorul Botanica din capitală. Un tânăr a fost ucis chiar de ziua lui, de către amicul cu care petrecea. Potrivit procurorilor, cei doi, aflaţi în stare de ebrietate, s-au luat la ceartă, iar invitatul, care are 24 de ani, a lovit sărbătoritul cu o bâtă, apoi l-a omorât sugrumându-l.


Crima a fost comisă în luna august a anului 2011. Recent, învinuitul a fost condamnat pentru omor intenţionat la 12 de ani de închisoare.


Un alt caz a fost documentat în oraşul Briceni. O femeie este suspectată că şi-a înjunghiat mortal concubinul cu un cuţit de bucătărie.


Crima a fost comisă în luna octombrie a anului trecut. Potrivit oamenilor legii, în ziua crimei femeia s-a luat la ceartă cu concubinul său, care era sub influenţa alcoolului. Furioasă, învinuita l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuţit de bucătărie, iar acesta a decedat pe loc.


Procesul de judecată urmează să stabilească pedeapsa acesteia. În cazul în care femeia va fi găsită vinovată, riscă până la 15 ani de puşcărie.


Cel de-al treilea caz de omor a fost documentat de procuratura din Nisporeni. Un bărbat din acelaşi raion a fost găsit vinovat de tentativă de omor asupra cumnatului său. 


Acesta a fost condamnat la 12 ani de închisoare.
Conform datelor oamenilor legii, în noiembrie 2011, cei doi s-au luat la ceartă, unul dintre ei i-a aplicat celuilalt o lovitură cu un topor. 


Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Însă în urma leziunilor cauzate bărbatul a rămas invalid.


Sentinţele pot fi atacate la instanţa superioară. 


24h.md

0