975

Masacrul patrupezilor! Caini si pisici impuscate in plina strada la Leova. Locuitorii, ingroziti

 Caini impuscati sub ochii copiilor. Cel putin asta spun locuitorii orasului Leova, care pe parcursul a catorva zile au fost martorii unui adevarat masacru a patrupezilor din localitate. Primaria, insa, infirma spusele oamenilor si sustine ca nimicirea maidanezilor a fost aprobata de consiliul raional.

Aceste scene teribile au putut fi vazute de mai multi locuitori ai orasului Leova, in ultimele doua weekenduri. Mai multi vanatori au cutreierat strazile orasului si au impuscat toti cainii, dar si pisicile care le-au iesit in cale.

Si unii copii din localitate au fost martori la aceste scene de groaza.

Turuiac se numara printre putinii caini care au supravietuit in urma masacrului. Patrupedul a avut noroc de o locuitoare a orasului Leova care spune ca i-a salvat de doua ori viata.

Primarul localitatii spune ca animalele fara adapost sunt eliminate in baza unui ordin aprobat de consiliul raional. Documentul a fost emis dupa ce mai multi locuitori ai orasului s-ar fi plans ca patrupezii ii ataca in strada. Edilul exclude faptul ca oamenii ar fi putut asista la masacru.

Primarul a mai spus ca animalele fara stapan au fost  nimicite in ultimele doua saptamani, sambata si duminica, insa nu a putut preciza cati caini au fost ucisi.
 
protv.md

0