1854

Gheorghe Grau: "Nu mi-am permis sa-i spun Leancai ca sunt tatal ei. Nu am vrut sa o traumez"

Gheorghe Grau, din nou in atentia presei ruse. Postul TV rus NTV a realizat o emisiune, care l-a avut ca erou pe actorul din Moldova, fiica caruia a devenit o actrita celebra la Moscova. Prezentatorul emisiunii "Govorim i pokazivaem" isi incepe discursul cam asa: "Actrita Leanca Grau se afla in culmea celebritatii si face bani buni, in timp ce tatal sau, care a fost si el actor, nopteaza in strada si cerseste".

Actorul Gheorghe Grau a fost invitat in platoul emisiunii. Acesta a vorbit despre fiica sa Leanca Grau si relatiile cu aceasta. Actorul a povestit ca a vazut-o ultima data cu mai bine de 20 de ani in urma si ca ea niciodata nu i-a spus tata.

"Ultima data ne-am vazut in anii '90 acasa la socrii mei. Pe vremea aceea nu mi-am permis sa-i spun ca sunt tatal ei. Nu am vrut sa o traumez psihologic".

Gheorghe Grau si-a parasit familia si s-a intors in Moldova cand Leanca avea doar 6 luni. De atunci el nu a platit nici un ban pentru intretinerea acesteia si nici nu s-a interesat de ea.

Actorul Gheorghe Grau a ajuns in atentia mass-media, dar si a autoritatilor locale din Chisinau, in urma unui reportaj realizat de PRO TV. Dupa ce s-a despartit de familia sa in anii '90 acesta si-a inecat amarul in alcool si a ajuns sa cerseasca pe strazile capitalei.

protv.md
0