843

Ucisi de flacari! O mama insarcinata si doi copii au murit in incendiu! Tragedie de nedescris in Micauti, Straseni

 
O femeie insarcinata si doi copii ai sai au murit in propria locuinta, cuprinsa de un incendiu. S-a intamplat noaptea trecuta in satul Micauti, Straseni. Flacarile au izbucnit in plina noapte, in timp ce familia dormea. Barbatul a reusit sa iasa si sa ceara ajutor, dar nu si-a mai putut salva copiii si sotia.

Natalia spune ca ultima data a vorbit cu sora sa aseara la telefon. Victima plecase impreuna cu sotul ei la rude in satul vecin. O rugase pe Natalia sa ii culce fiii, pentru ca intarziase la microbuz. 

Ambele surori locuiau in casa parinteasca, doar ca aveau intrari separate. Focul a izbucnit in jurul orei unu noaptea, in bucatarie.

Femeia era in a sasea luna de sarcina. Sotul ei a reusit sa iasa printre flacari si a alertat vecinii. Insa nu s-a mai putut face nimic. Femeia si cei doi copii au murit intoxicati cu fum, iar barbatul s-a ales cu arsuri pe fata si maini, fiind internat la spital. 

Oamenii spun ca pompierii au venit prea tarziu, locuinta fiind mistuita de flacari aproape in intregime. 
 
Deocamdata nu se cunoaste cauza producerii incendiului. Pompierii presupun ca focul a izbucnit de la o butelie de gaz. De la inceputul anului, peste 60 de oameni au murit in incendii.
 
protv.md

0