908

Businessman turc, omorât la Chișinău


Crimă fără de precent în sectorul Râşcani al capitalei! Un om de afaceri turc a fost strangulat în apartamentul pe care îl închiria pe bulevardul Moscovei. 
 
Cel mai probabil, bărbatul a murit în chinuri groaznice pentru că pe corpul lui au fost descoperite mai multe semne de violenţă. 
 
Vecinii spun că au auzit zgomote, dar le-a fost frică să iasă. Poliţia a fost alertată de către o tânără care a şi desoperit azi dimineaţă cadavrul.  
Cetăţeanul turc este patronul unei companii de construcţii care activează în Republica Moldova de mai mult timp. Prietenii, dar şi angajaţii firmei chemaţi la locul crimei de către poliţie, spun că omul de afaceri nu avea duşmani şi nu pot să creadă celor întâmplate. 
 
Potrivit poliţiei, bărbatul a decedat după ce a fost strangulat. Ulterior, cel mai probabil, infractorii au căutat prin apartament bani şi bunuri de valoare.
 
„S-a stabilit identitatea cadavrului. Este un bărbat în vârstă de 62 de ani, cetăţean al Turciei. Cadavrul a fost depistat de o pritenă, o cunoscută a bărbatului. S-au depistat urme de moarte violentă. Posibil că bărbatul ar fi decedat din cauza unor asfixieri”, a declarat ofiţeril de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.
Pentru a elucida circumstanţele omorului poliţia a deschis un dosar penal
 
point.md
0