Geta Burlacu, dezgolită frumos! FOTO INCENDIAR
Spre fericirea celor care o admiră şi nefericirea celor care o invidiază, Geta Burlacu a intrat în 2012 aşa cum şi-a propus: mai suplă cu 13 kg, plină de energie, dornică de mişcare şi pofticioasă de bucate sănătoase. Înainte de Revelion se împlinea jumătate de an de când artista era implicată într-un proiect care a ajutat-o să slăbească 13 kg. Geta Burlacu îşi dorea să schimbe ceva, nu neapărat în viaţa sa, ci în felul său de a fi deoarece succesul său profesional depinde de felul în care arată.
„Ceea ce spune oglinda e important pentru mine. Acum exerciţiile fizice fac parte din viaţa mea. Totuşi e mai bine să fii dependentă de sport, decât de ciocolată, îmi zic în sinea mea. Reacţiile sunt pe potriva aşteptărilor: bărbaţii mă înghit din priviri, iar femeile care ţin la mine spun că arăt foarte bine şi mă întreabă cum am reuşit să slăbesc. Le povestesc şi le încurajez să meargă şi ele pe aceeaşi cale. În primul rând, le conving că nu am folosit nicio pastilă-minune. Metoda este cunoscută de toţi – sportul şi alimentaţia raţională. Sunt şi femei „binevoitoare” care îmi spun că arătam mai bine şi eram mult mai frumoasă când eram „tortoşică”, la care eu le întreb: „Tu de ce eşti atât de slabă? De ce nu te îngraşi aşa încât să ajungi la kg pe care le aveam eu acum jumătate de an?” Cică lor nu le-ar sta bine… dar mie da”, a declarat Geta Burlacu pentru unica.md, precizând că se străduie mereu să le zâmbească „binevoitoarelor”.
Artista consideră că prietenul cel mai bun al femeilor nu este diamantul, ci cântarul. De când a slăbit 13 kg, Geta Burlacu poate îmbrăca rochia neagră fanţuzească, pe care mereu şi-a dorit s-o poarte. „Mă uit la rochiile din garderoba mea care îmi plac enorm şi pe care nu le-aş mai putea îmbrăca, dacă aş pune ceva pe talie şi pe şolduri”, precizează interpreta.
L.N.
Foto: unica.md
apropomagazin