1029

"Sunt nevinovat!". Vezi declaratiile barbatului invinuit ca si-ar fi omorat sotia

Militarul acuzat ca si-a impuscat sotia spune ca nu el este ucigasul. Astazi inculpatul a fost escortat la judecatoria Botanica unde a avut loc sedinta preliminara. Judecatorii i-au prelungit mandatul de arest preventiv pentru un termen de 90 de zile.


Alexandru Miron este acuzat de procurorii municipali ca acum 5 luni si-a impuscat sotia in timp ce femeia incerca sa intre in apartament. 
 
Ieri procurorii au afirmat ca barbatul si-ar fi ucis sotia pentru ca a vrut, astfel, sa ramana cu averea femeii- doua apartamente si doua masini. Potrivit procurorilor, barbatul, care avea o relatie in afara casatoriei, s-a temut sa nu ajunga din nou sarac. 
 
Alexandru Miron a lucrat ca sef de catedra la Academia militara Alexandru cel Bun, iar sotia sa era casnica. Copiii celor doi, in varsta de 7 si, respectiv, 13 ani, se afla acum in ingrijirea bunicilor de la Ocnita. Crima s-a produs in luna august in sectorul Botanica. Femeia, in varsta de 36 de ani, a fost impuscata in timp ce incerca sa intre in apartament. Ucigasul a furat geanta femeii si a fugit de la fata locului.

0