864

Un londonez în ŞOC! Opt moldoveni i-au invadat casa


Opt persoane din Republica Moldova au ocupat abuziv o casă nelocuită din Londra, relatează Daily Mail.
Janice Mason a închiriat casa părinteasca mai mult timp, însă pe fondul crizei economice a decis să o vândă. A găsit până și un cumpărator care îi oferea 248.500 de lire. Planul de vânzare s-a năruit însă dupa ce potențialul cumpărător a aflat ca în casă s-au mutat opt moldoveni.
Aceștia au văzut că locuința era goală și au intrat prin efracție pe ușa din spate. Intrușii sunt patru adulți și patru copii. Aceștia au adus în casă o canapea și un televizor. Reporterii Daily Mail i-au văzut aducând mai multe piese de mobilier pe care le cărau cu ajutorul unui cărucior de la un supermarket.
Pentru ca a crezut că sunt noii chiriași, o vecină le-a făcut o vizită. A fost întâmpinată de o femeie însărcinată, care i-a arătat niște acte ce păreau a fi un contract de închiriere. 
Moldovenii au schimbat și incuietorile, așa că proprietara casei nu a avut acces în locuință când a venit să vada ce se întâmplă.
Pentru că ocuparea abuzivă a unei case nelocuite nu este ilegală în Marea Britanie, cei opt moldoveni nu pot fi evacuați prea curând .
 
 
point.md
0