963

Fiica preşedintelui raionului Ocniţa a fost ucisă de soţ din cauza amantei


 
Omorul din luna august din capitală, când o femeie a fost găsită împuşcată chiar lângă uşa casei sale, pe strada Munceşti, a fost comis de către soţul acesteia. Bărbatul avea o amantă şi, din frica să nu piardă averea prin divorţ, şi-a împuşcat soţia. Informaţia a fost făcută publică de către procurorul municipiului Chişinău, Ivan Diacov, la o conferinţă de presă, transmite Info-Prim Neo


Potrivit procurorului, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este fost angajat al Ministerului Apărării. Cu ajutorul tatălui femeii, soţii au cumpărat două apartamente, două maşini şi alte bunuri. „A omorât-o din frica de a rămâne sărac. Această frică nu l-a oprit să-şi lase doi copii minori fără mamă”, a spus procurorul. 


Probabil forţat de amantă să aleagă între ea şi soţie, inculpatul şi-a cumpărat o mască, o salopetă şi o armă de vânătoare. În ziua de 18 august, şi-a aşteptat soţia în faţa casei şi a deschis focul asupra ei. Şi amanta bărbatului este suspectată de complicitate, dar deocamdată nu există probe care să demonstreze acest lucru. 


Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 12 la 20 de ani privaţiune de libertate sau detenţie pe viaţă. 

Femeia omorâtă, Angela Miron, avea 36 de ani şi era fiica preşedintelui raionului Ocniţa.
hetnews
 
0