651

O călătorie în Egipt pentru câştigătoarea campionatului de karaoke

Pasiunea poate aduce nu doarsatisfacţie morală, dar şi premiiimportante, aprecierea şi admiraţia celor din jur. De toate acestea s-au convins cinci fete care au participat, aseară, la finala campionatului de karaoke, organizat într-un club din Capitală.

"Startul concursului a fost dat acum cinci luni. Astăzi s-au adunat câştigătorii fiecăreia dintre cele cinci etape. Sunt cinci fete extraordinare, care au dăruit o adevărată sărbătoare", a spus  Lilia Culea, PR art-director club. 

Fiecare competitoare a cântat câte două piese. Campioană a devenitAnişoara Valcovschi.
Câştigătoarea concursului a fost premiată cu o călătorie în Egiptpentru două persoane. De emoţii, tânăra, nu şi-a dat seama de acest lucru.

"Mă simt foarte, foarte emoţionată. Nu ştiu, dacă sincer, nu am atras atenţia ce am câştigat, am avut foarte mari emoţii", a mărturisit Anişoara.

Competitoarele clasate pe locurile doi şi trei s-au ales cu jucării de pluş. În total, la startul campionatului de karaoke s-au înscris peste 100 de persoane.

publika

0