875

A spus poliției că a fost violată și tunsă chilug, doar ca să obțină bani de la părinți

 O tânără de 18 ani din Capitală s-a plâns poliției duminică, 4 decembrie, că a fost violată și tunsă chilug de către doi indivizi care ar fi pătruns în apartamentul ei dându-se drept angajați ai Chișinău-Gaz.

Potrivit ei, agresorii, care purtau cagule pe faţă, ar mai fi furat din locuință bijuterii din aur în sumă de peste 34 000 lei, informează serviciul de presă al CGP Chișinău.

Imediat la faţa locului s-au deplasat câteva echipe de poliţişti pentru a constata toate circumstanţele.

Pe parcursul investigaţiilor desfăşurate însă, angajaţii Comisariatului de poliţie Botanica au stabilit că acest furt a fost înscenat de însăşi presupusa victimă.

Astfel, fiind audiată în cadrul acestor investigaţii, presupusa victimă a mărturisit forţelor de ordine cu lux de amănunte cum şi-a schiţat planurile.

Ea a solicitat părinţilor care se află peste hotarele ţării bani în sumă de 200 de euro, însă părinţii i-au refuzat. Respectiv ea a hotărât să facă rost de bani înscenând furt de bijuterii din apartamentul părinţilor.

Astfel ea s-a bărbierit pe cap, s-a deplasat la apartamentul părinţilor de unde a sunat soţului şi i-a comunicat că doi necunscuţi s-ar fi prezentat de la Chișinău-Gaz şi le-a deschis uşa.

Aceştia ar fi maltratat-o, violată şi bărbierită pe cap. Soţul imediat a sunat la poliţie.

În această ordine de idei tânăra riscă să fie cercetată penal pentru acţiunile sale şi declaraţii false în conformitate cu legislaţia în vigoare care prevede amendă în mărime de la 4000 la 16 000 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.

 




unimedia
 

 

0