907

Hot de la 14 ani! Retinut intr-un microbuz de ruta in timp ce fura portmoneul din geanta unei femei

Un tanar de 22 de ani a fost retinut in flagrant delict, dupa ce a furat un portmoneu in care se aflau 500 de lei si carduri bancare. Se pare ca pungasul nu este la prima abatere de acest gen. Anterior el a mai ajuns pe mana Politiei de 7 ori, iar "cariera" de hot si-a inceput-o la 14 ani.

 
Hotul a fost retinut in urma cu doua zile, intr-un microbuz de ruta, in timp ce incerca sa scoata un portmoneu din geanta unei femei.
 
Numai pe parcursul anului curent tanarul a fost retinut de catre politisti  nu mai putin de 7 ori pentru furturi din buzunare.
 
Activitatea sa de hot a inceput-o inca de la varsta de 14 ani. Atunci a sustras de la un barbat portmoneul cu o bancnota de 100 lei.
 
De aceasta data, pungasul a fost mai putin norocos. Politistii l-au retinut cu portmoneul in mana in care se afla 500 lei, carduri bancare si actele de identitate.
 
Potrivit lui, victimele tinta sunt cele, care acorda mai putina atentie bunurilor personale in timp ce se deplaseaza cu transportul public. De multe ori, tanarul a fost retinut insasi de victime, dar acestea evitau sa sune la politie.
 
Pentru faptele sale tanarul risca o amenda intre 6 mii si 10 mii de lei sau munca neremunerata in folosul comunitatii de la 180 la 240 de ore, ori pana la 2 ani de inchisoare.

protv.md
0