Moldova, îngenunchiată de Ungaria

Ungaria s-a descurcat de minune la partida din această seară de pe stadionul Zimbru din Chișinău. Moldovenii au fost slabi, cu multe ocazii de a marca,dar care au fost ratate. Partida dintre selecționata Moldovei și a Ungariei din cadrul preliminariilor EURO 2012 s-a încheiat cu scorul de 0:2, fiind un nou eșec pentru sportivii moldoveni.
Vanczak Vilmos a marcat primul gol chiar în minutul 7 al meciului, asta după ce șutul din 6 metri al lui Suvorov a trecut pe lângă poartă. La mijlocul primei reprize Alexeev a avut o evoluție deloc bună, ratând încă o ocazie de a marca. Aproape de pauză acesta a primit și cartonaș galben pentru un fault la Jozsef Varga. În minutul 50 Suvorov putea duce mingea în poarta adversarilor, dar balonul a zburat peste poartă după execuția acestuia de la 18 metri.
În minutul 80 ungarii au dat un gol surprinzător în poarta Moldovei, când deja sportivii noștri nu mai puteau schimba situația. Chiar în minutul 3 din prelungirile reprizei a doua, Kiraly i-a tăiat calea lui Epureanu. Tribunele stadionului au fost pline cu susținători moldoveni, dar și câțiva fani ai Ungariei.
UNIMEDIA amintește că Naționala Moldovei a pierdut și în partida contra Finlandei, disputată vineri, 2 septembrie, în Helsinki. Selecționata Finlandei a bătut atunci Moldova cu 4:1. Moldova se află în grupa E în preliminariile EURO 2012. Următorul meci, țara noastră îl va disputa cu Olanda, pe 7 septembrie pe stadionul din Rotterdam. Ultima partidă din grupă țara noastră o va disputa cu San-Marino, pe 11 octombrie, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.
Sursa: UNIMEDIA
Am două pahare în plus: Paulaner Hell și o halbă Chișinău (înaltă). Vând, schimb pe altceva sau cumpăr ceva nou.
Mă interesează în primul rând pahare belgiene (iarna trecută se vindeau la Fidesco - Leffe, Westmalle etc.) și weisse de 0,33 (de ex. Paulaner). Nu mă interesează halbe.
а кастрюлями или тарелками для супа не хотите обмениваться?
в намба уане Шнайдерские бокалы были
в фидеско - КОстЕл
De la piața de vechituri din preajma gării feroviare:
У меня есть некоторое количество бокалов, готов продать. Фото позже.
Вот и фото. Все вопросы в личку.
Бокалы Келлерс по акции "Купи 5 литров Келлерса и получи фирменный бокал в подарок" в одной из разливаек на Ботанике.
Ieri colecția mea a luat-o razna. :)
Sincere muțumesc-uri pentru BeerClub.md
Есть большая коллекия бокалов, кружек, бердекелей, этикеток, пробок и даже сувенирный набор Витанты 2001 года (бокал и бутылка Витанта Премиум) - продам оочень дорого ))
A beginner's beer glass guide...
http://beeradvocate.com/beer/101/glassware
Apropos, La Jumbo Leffe se vindea cu 2 pahare în cutie. Chiar nu are nimeni 2 pahare și ar dori să se împarte cu mine? :)
Are cineva (sau știe pe cineva) 2 pahare de Leffe? Eu am două de Kasteel... aș face un schimb.
Tranzacția cu Vova a avut loc cu succes. Și încă două pahare de la BeerTime.
Celebra companie Rastal are în catalog și un pahare de bere numit „Moldova”. :)
http://www.rastal.it/cat.php?prodid=3&opt=2&tip=Calici%20Birra
Dacă știe cineva vre-un local cu pahare Krusovice Brună ( uite-așa ), vă rog să-mi scrieți mie.
P.S. Am găsit la Dublin, dar au refuzat să mi-l vândă.
Acum am pahar pentru Kolsch. A rămas să găsesc și bere.
Acum am prea multe pahare pentru Kolsh. :)
Про бокалы для пива.
Ирландская Императорская Пинта это бокал с крупным верхом который постепенно сужается ближе к его дну. Бокал очень похож но немного отличается от Британской Императорской Пинты. Узкая часть где обычно держат этот бокал уменьшает обмен тепла между вашей рукой и пивом, таким образом пиво остается холодным дольше. Большой верх дает возможность легко пить и удерживает пену.
10 puncte! :)