935

GALERIE FOTO Circulația troleibuzelor de pe Bd. Ștefan cel Mare din Chișinău este paralizată. Un copac doborât de furtună a

 
Pomul a căzut din cauza vântului puternic care s-a abătut asupra Capitalei. Incidentul s-a petrecut aproape de intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare cu strada Mihai Viteazul.

Update ora 16.20: Lucrătorii Departamentului de Situații Excepționale au înlăturat copacul căzut peste firele electrice de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Circulația troleibuzelor a revenit la normal.

Rafalele de ploaie și vântul puternic care s-au abătut asupra Chișinăului în ultimele 20 de minute au blocat circulația de pe principala arteră a orașului.

Intersecția Bd. Ștefan cel Mare cu strada Mihai Viteazul, în dreptul Facultății de Medicină, a fost inundată în mai puțin de zece minute.

La nici 30 de metri de această intersecție, tot din cauza furtunii, un copac a căzut peste firele electrice de pe Bd. Ștefan cel Mare, blocând circulația troleibuzelor.

Până în acest moment nu există victime umane și nu au fost consemnate pagube materiale.
http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110816_0423/8.jpg

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110816_0425/8.jpghttp://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110816_0429/8.jpg 


adevarul

0