920

Un barbat a decedat, iar fiica lui a fost grav ranita, intr-un accident produs astazi in centrul Chisinaului

 
Un barbat a murit pe loc, iar fiica sa de aproximativ 6 ani, a fost internata in stare grava in sectia de reanimare la spital, dupa ce au fost loviti de un microbuz in timp ce traversau neregulamentar strada.
 
Surse din cadrul Directiei Politie Rutiera (DPR), au declarat pentru agentie ca accidentul s-a produs in jurul orei 13.00 pe strada Ismail din capitala, in apropierea Pietei Centrale. Primele investigatii demonstreaza ca barbatul a incercat sa traverseze strada neasigurindu-si securitatea. Conducatorul auto nu a putut sa evite impactul cu cele doua persoane.
 
Dana Andronic, ofiter de presa la DPR, a comunicat ca pe parcursul ultimelor 24 de ore pe teritoriul tarii s-au produs inca 7 accidente de circulatie, in care a mai decedat o persoana, iar alte 7 au fost traumatizate. Accidentul tragic s-a produs in satul Costesti, raionul Ialoveni, unde un barbat in virsta de 47 ani, deplasindu-se cu un BMW, a comis exces de viteza si a derapat de pe traseu. In consecinta automobilul s-a inversat, cauzind soferului multiple leziuni corporale in urma carora acesta a decedat la fata locului.
 
Sursa citata a mai mentionat ca inspectorii rutieri au mai documentat 585 de diferite contraventii, comise de soferi, dintre care 110 tin de depasirea vitezei stabilite de legislatia nationala, noteaza MOLDPRES.
 
protv
0