955

Accident în lanţ în Capitală

 
Un accident în lanţ s-a produs în această noapte, la intersecţia străzilor Alecu Ruso şi Nicolae Dimo din sectorul Râşcani al Capitalei. Trei maşini au fost grav avariate.
 
Martorii susţin că vinovat de producerea accidentului în lanţ ar fi şoferul automobilului de model Dacia Logan, care nu a respectat regulile de circulaţie.

"Dacia Logan venea de la Ciocana şi nu a cedat trecerea. Era culoarea roşie, el nu s-a oprit şi avea viteză", relatează unul dintre martori.

"Această maşină "a zburat" de acolo şi ne-a tamponat pe ambii. A lovit acest automobil şi pe al meu. A trecut la roşu şi asta înseamnă că ceva nu era în regulă cu el", povesteşte şoferul automobilului de model Honda.

Poliţiştii investighează cazul. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul automobilului Dacia riscă o amendă de până la o mie de lei.

"În cazul în care vătămările corporale se încadrează în norma contravenţională, sancţiunea maximă este de 50 de unităţi contravenţionale (1000 de lei) şi 6 puncte penalizare ", precizează Nicolae Procopciuc, inspector accidente rutiere.

Intersecţia străzilor Alecu Ruso şi Nicolae Dimo este locul unde accidentele se ţin lanţ, susţin locuitorii din preajmă.

În toate cele trei automobile se aflau doar şoferii. Nimeni dintre ei nu a avut nevoie de spitalizare.
 
publika

0