859

Au trait 12 ani cu mortul sub usa

Crima greu de imaginat in satul Zirnesti, raionul Cahul. Un barbat de 34 de ani a fost ucis de concubina sa si fratele acesteia, fiind ingropat in curtea casei in care locuiau.

12 ani nimeni n-a suflat o vorba, iar criminalii au continuat sa traiasca in liniste. S-a aflat despre caz abia recent cand la Comisariatului de politie din Cahul s-a scurs o informatie despre omorul produs in 1999.

Oamenii legii au stabilit ca victima lucra peste hotare si ca in vara lui '99 s-a intors in tara pentru o vacanta. Se pare ca barbatul nu se prea intelegea cu iubita sa, lucru care a determinat-o pe femeie sa-i ia zilele concubinului.

In toamna aceluiasi an, femeia si fratele acesteia l-au ucis pe barbat cu un topor, iar trupul i l-au ingropat in curtea casei. Abia acum, dupa 12 ani, politia a descoperit intr-o groapa cu o adancime de 1,80-2, metri osmintele barbatului.

La moment, cei doi, in varsta de 49 si, respectiv 52 de ani, se afla in arest. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pana la 15 ani de puscarie pentru omor intentionat.
 
StireaZilei.md
0