822

Cel care l-a impuscat pe politist are in jur de 50 de ani

La doua zile de la atacul de la Ialoveni in care un politist a fost impuscat in picior, oamenii legii inca nu au dat de urmele agresorului. Totusi, exista anumite probe care ii va ajuta pe anchetatori.


Procurorul raionului Ialoveni, Valeriu Chitoroaga, a spus, pentru StireaZilei.md, ca agresorul are intre 45-50 de ani si ca in timpul atacului ar fi tras in inspectorul de sector dintr-o arma de vanatoare.
Din pacate, victima sustine ca nu a reusit sa vada fata celui care l-a atacat, intrucat acesta a disparut in intuneric. Acest lucru i-ar fi ajutat pe oamenii legii sa-l identifice mai usor pe suspect.
Totodata, procurorul a tinut sa precizeze ca acest caz nu poate fi legat, deocamdata, de cele doua crime de la Ialoveni si Durlesti.


Potrivit Ministerului de Interne, politistul de 25 de ani se afla, miercuri seara, la odihna cu o prietena pe malul unui iaz, cand deodata de automobilul lor s-a apropiat un barbat cu o arma de vanatoare.
Vazandu-l ca e inarmat, politistul l-a lovit pe barbat cu portiera masinei. Intre timp, atacatorul a tras un foc de arma, ranindu-l la picior. Inspectorul a scos un pistol pneumatic si a tras 2 focuri spre atacator, dar fara sa-l nimereasca.


stireazilei.md

0