802

Un şofer beat al microbuzului de pe ruta Nr. 114 a provocat un accident rutier

 
Trei pasageri ai unui microbuz al rutei Nr. 114 au fost traumatizaţi, ieri, în urma unui accident rutier, produs pe strada Mirceşti din capitală.
 
Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul a fost provocat de şoferul, în vârstă de 38 de ani, care era în stare de ebrietate. Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat într-un pilon electric. Astfel, şoferul şi un pasager, în vârstă de 22 de ani, s-au ales cu fractura piciorului drept, iar un alt pasager, în vârstă de 25 de ani, a suferit traumă craniu cerebrală şi comoţie cerebrală. Gradul de ebrietate al şoferului va fi stabilit în baza probelor sangvine preluate.
 
Tot ieri, în jurul orei 15:00, la intersecţia străzii Cuza Vodă cu bulevardului Dacia, un automobil de model Mercedes 200, condus de o doamnă, în vârstă de 31 de ani, s-a tamponat cu o motocicletă de model Honda, condusă de un şofer în vârstă de 34 de ani. În consecinţă, şoferul moocicletei care s-a ales cu contuzia umărului.
 
Ieri, dimineaţă, în raionul Donduşeni, un şofer, în vârstă de 25 de ani, aparent în stare de ebrietate, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului de model VAZ 2106, şi s-a răsturnat. În consecinţă, a pătimit pasagerul automobilului, un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a fost internat în spitalul raional din Donduşeni.
 
În ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs 31 accidente rutiere soldate cu 8 persoane traumatizate. Toate accidentele soldate cu victime, sânt cercetate de către Organele de urmărire penală, întru stabilirea circumstanţelor şi a persoanelor care se fac vinovate.  
 
Timpul.md


0