2194

Ce este fondul Uninii veteranilor de razboi in afganistan din punctul meu de vedere!!!

Oameni buni!!!Ma doare sufletul cu ce scirba mi sa inceput Anul 2011.Ca si orce locuitor al capitalei sunt de la tara,mai corect din Drochia.Si dupa cum stiti fiecare,tot ce nu se va intimpla cu vreun neam de la tara-punctul de destinatie e la capitala,ori ca la spital ori ca invatatura,asa a fost si asa va fi.Deci dupa cum vam si spus,la mine locuia cumnata mai mult de un an(dumnezeu so ierte,tare buna femee a fost) ea avea cancer,aici am operato,aici e-am si facut chimioterapie-fara nici un folos.Pe 1 Ianuarie a decedat si nu trece mult mai primesc o veste proasta:fratele mai mic din Drochia sa dus pe 23februarie sa-i faca focul veresorului,ca acela era olog de picoare si au ars amindoi in casa"Dumnezeu sa-i ierte"oameni buni schirba mare!!!Au ramas doi copii fetita de 6ani si baiat de 19ani.Am o durere mare in suflet in doua luni sora sotiei de 47ani,fratele de 43ani si verisorul de 51ani au plecat de parca nici nu au fost,a ramas doar durerea!Dar sa stiti ca nu asta ma facut sa scriu aici in forum,dar altceva...Fratele a facut armata in Afganistan,si care e problema:La noi in Drochia este monumentul afganejilor in fata scolii N:1,si fondul lor in frunte cu Tudor Avram,care organiza inmarmintarile afganejilor,diferite ceremonii legate cu afganul,eu nu sunt in Drochia si nu stiam lucrurile acestea.Dar prietenii care au venit la mort sau mirat ca din partea fondului Afgan nu e prezent nimeni???Vecinul a fost la domnul Avram si la anuntat ,la ce acela a spus:fondul e pustiu si nu va pot ajuta,vom strinje de la baieti cite 50lei si vom veni sa-l petrecem,ceia ce nu sa intimplat!!!Ce se are in vedere"sa-l petrecem" de obicei inmormintarea trece pe lingha monument unde saluteaza cu foc din arme,si cineva trebuea sa duca ordinele pe care le avea fratele.Nu sa facut nimic!!!La noi in Drichia fondul Afganez controleaza piata si parcarile de linga piata.Nu este numai decit sa spun ca petile centrale aduc stapinilor venituri nu rele.Dar d-nu Avram confirma ca nu au nemic,adica zero.Pe cind un taxist de pe loc,care a fost la inmormintare a spus ca in casa d-lui Avram ti e frica si sa intri,casa de performanta,om bogat nu saga dupa cum sa exprimat lumea.Pe mine nu aceasta ma indegneza.Pe mine ma intereseaza de ce se mai fac fondurile acestea care nu-si indeplinesc functiile,catre oamenii pentru care sau format?Sau fondul este pentru,o persoana anumita?Pina la domnul Avram a fost un alt sef a fondului UVRA om cu litera mare,toti afganejii il stimau,ii spuneau PRAPORSIC,da acesta om!Sau eu nu sunt drep spuneti-mi oameni buni??
P.S Daca nu vii greu dati-mi vreun raspuns,Durerea ramine cu mine,dar dreptatea unde e???

0