981

Marijuana in meniul vagonului-restaurant


Printre mirosurile de bucate apetisante din vagonul-restaurant al trenului Chisinau-Bucuresti, cainele antidrog pe nume Thua a reusit sa descopere o punga cu circa 160 de grame de marijuana.


Vamesii si granicerii postului Ungheni-Cristesti verificau, ca de obicei, pasagerii si insotitorii de vagoane, cand au avut parte de o surpriza. Patrupedul a gasit o punga cu iarba uscata si maruntita in spatele unui frigider din restaurant.


Testele efectuate in laboratorul Ministerului de Interne au confirmat ca substanta gasita este marijuana.


Totusi, oamenii legii nu au reusit sa gaseasca posesorul drogurilor. Urmele de pe ambalaj nu le-au fost de folos, iar bufetarul, responsabil de vagonul-restaurant, a negat cu vehementa ca ar avea vreo atributie cu narcoticele descoperite.


Cazul este cercetat de ofiterii Departamentului de Aplicare a Legii al Serviciului Vamal.


Este pentru prima data in ultimii 6 ani cand vamesii gasesc droguri in trenul ce duce spre Romania. Anul trecut, au fost inregistrate doua astfel de cazuri in Vama Sculeni, drogurile fiind descoperite de cainii atidrog in autobuzele de ruta. Nici atunci nu au fost gasiti proprietarii, pungile cu marijuana fiind aruncate sub banchete.

StireaZilei.md 
0