796

Un barbat s-a aruncat in gol de pe un bloc din cartierul Telecentru

Un barbat si-a gasit sfarsitul dupa ce a cazut de la fereasta comuna a unui bloc cu 13 etaje din cartierul Telecentru. Oamenii legii presupun ca barbatul s-ar fi aruncat in gol.

Politistii afirma ca victima a cazut peste niste crengi, dupa care s-a oprit in genunchi. Administratia blocului sustine ca barbatul nu locuia in cladire.

Cadavrul barbatului a fost descoperit in jurul orei 10 langa un bloc de pe strada Miorita. Politistii au incercuit zona si au investigat incidentul, fara a afla multe detalii. Administratia blocului unde si s-a intamplat tragedia afirma ca barbatul nu locuia in aceasta cladire.

Politistii presupun ca barbatul s-a aruncat de unul singur, dar inca nu au stabilit de la ce etaj. Initial se presupunea ca victima s-a aruncat de la etajul 6. Locatarii de aici spun, insa, ca nu au auzit nimic si nu cred ca barbatul s-a aruncat anume de la etajul lor.

Cadavrul barbatului a fost transportat la morga. Intre timp, oamenii legii au declarat ca victima inca nu a fost identificata. Pe marginea acestui caz nu a fost, deocamdata, deschis un dosar penal.

 

ProTV.md
 

0