858

Caz şocant în Brazilia: Mijlocaş al lui Corinthians, împuşcat mortal pe stradă

William Morais, în vârstă de 19 ani, a fost omorât când se întorcea acasă de la o petrecere. Atacatorii au vârste cuprinse între 18 şi 23. 

Mijlocaşul echipei Corinthians, William Morais, care evolua sub formă de împrumut la America Mineiro, din Belo Horizonte, a fost împuşcat mortal, duminică dimineaţă, în momentul în care se întorcea de la o petrecere, a anunţat Globoesporte.com.

William Morais, care era însoţit de o fată şi alţi fotbalişti, a fost atacat de trei tâlhari, în zona Santa Terezinha, din Belo Horizonte. Jucătorul, care avea 19 ani, a încercat să fugă, însă a fost împuşcat în spate şi a murit pe loc.

Poliţia spune că motivul atacului a fost jaful.

Trei persoane au fost reţinute, fiind recunoscute de martori. Toate aceste persoane aveau antecedente penale. Unul dintre atacatori, Darisson Carlos Ferraz da Silva (18 ani) nu regretă fapta şi spune că dacă nu ar fi tras el ar fi fost cel ucis, de către Morais. "S-a supărat că am vorbit cu fata, iar eu i-am spus că nu scrie pe fruntea ei că este soţia lui", a spus Darrison.

Ceillaţi doi atacatori sunt Hebert Lopes dos Santos (18 ani) şi Daivisson Carlos Basílio Moreira (23 ani).

Morais a marcat un gol pentru Corinthians sezonul trecut, când echipa a terminat pe locul trei în campionatul Braziliei.

unimedia

0