641

Un bărbat şi un copil de nouă ani au fost loviţi pe trecerea de pietoni

 
Un bărbat de 62 de ani a fost lovit, ieri, pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor V.Alecsandri şi A. Mateevici din capitală de un automobil de model Nissan Qashqai, condus de un şofer în vârstă de 33 de ani. Bărbatul s-a ales cu comoţie cerebrală ş traumă craniu cerebrală. 

Un alt pieton a fost tamponat la intersecţia străzii Sarmisegetusa cu strada Zelinschii, din capitală. Şoferul, în vârstă de 38 de ani, conducând automobilul de model Jeep Grand Cherokee, a lovit un minor în vârstă de 9 ani. Copilul a suferit plăgi contuze multiple al ţesuturilor moi.

Aseară, pe bulevardul Dacia din capitală, şoferul automobilului de model Mercedes 140 a intrat cu maşina într-un gard metalic şi s-a răsturnat. În consecinţă, şoferul de 38 de ani s-a ales cu diverse leziuni corporale şi a fost internat la spital, în secţia de reanimare.

 Tot ieri, în raionul Orhei, s-au ciocnit două automobile. Şoferul, în vârstă de 48 de ani, care conducea automobilul de model VAZ, a efectuat o manevră de întoarcere întru-un loc interzis şi s-a tamponat cu automobilul de model

Ford Tranzit, care se deplasa regulamentar. În consecinţă, şoferul automobilului de model VAZ a fost internat în spital cu diverse leziuni corporale.

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs 43 accidente rutiere, soldate cu patru persoane traumatizate.

Timpul.md

0