840

Accident spectaculos în Durlești: Cu microbuzul "călare" pe stâlp. VEZI VIDEO

 
Accident spectaculos în dimineața zilei de astăzi pe o stradă din Durlești. Un microbuz de pe ruta 129 a reușit să încalece un gard și un stâlp, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Deși conducătorul microbuzului spune că nu avea viteză mare, martorii au declarat pentru UNIMEDIA că mașina nu avea cum să ajungă în poziția dată dacă ar fi avut viteză adecvată condițiilor de drum. 

Potrivit șoferului, în momentul accidentului, în mașina se aflau câțiva pasageri. Aceștia au fost transportați de urgență la Spital. "O femeie s-a rănit un pic mai tare", a declarat unul dintre martori. 

Reprezentanții poliției rutiere declară că șoferul va fi amendat pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. "Vom face declarații oficiale după terminarea anchetei. Nu vă pot spune nimic acum", a declarat inspectorul rutier venit la fața locului.

UNIMEDIA precizează că accidentul s-a produs azi, 24 ianuarie, în jurul orei 08.00 dimineața, pe strada. T. Vladimirescu din or. Durelești. Poliția rutieră atenționează șoferii să circule cu viteză mică. 




0