_magnum_...clar . si cum iti par frontujii in comparatie cu restu...
toleranti... chiar foarte toleranti... Din cauza asta in Paris mai mult de jumatate din populatie sunt negri, chinezi, arabi, japonezi,... toate natiile pamantului... Francezii propriu-zisi mi se par complet dezinhibati... si cu simtul umorului foarte dezvoltat...
_magnum_...+1 o persoana ii caracteriza ca foarte omanosi .ce...
nemtii poarta povara unui complex de vinovatie legat de declansarea celui de al doilea razboi mondial si de crimele fata de evrei... Reci, amabili, politicosi... Nemtoaicele... calde... ;)) Italienii, guralivi, sufletisti, prietenosi... Englezii seamana mult cu rusii: mentalitate imperiala...:(
Esti multumit de raspuns? :)
Cand ti-am spus despre nemtoaice am glumit... n-o lua de buna ca nu stiu cum sunt...:)))
traianus...Inteleg ca fifi nu vrea sa mai postez imagini din Paris... fiindca e ... criza... ;)))...
aha.. :) pai, eu am sa zic ca si RO sunt locuri frumoase de aratat nu doar afara... Romanii sunt... catastrofa... in loc sa se mandreasca cu ce e al lor, se mandresc cu ce-i al altora....
karhu...eu am inteles ca-i faci pofta de drumetie , pe care nu si-o poate permite din cauza crizei :(...
daa, imi face "pofta" de drumetii.. pe care mi le pot pernite.. dar, ideea era un pic alta.... am scris mai sus... :)
fifineatza...Traianus: "... Inteleg ca fifi nu vrea sa mai postez...
Da' am zis eu ca nu sunt locuri frumoase in Romania?:( Am postat la locuri frumoase cu gramada... da' nu pe BPR...
Daca incercam sa postez locuri frumoase din Romania ma pomeneam cu tot soiul de satre de tigani postate de rusofoni... Am mai avut experienta asta...:(
(1) Paris, mon amour... Vazut din Tour Eiffel
Pe fundal - Bazilica Sacre-Coeur
(2) Domul Invalizilor, in care se afla mormantul Imparatului Napoleon
(4) Sena...
chisinaul e cel mai frumossss... :)
(6) Fantana Medici din Gradinile Louxembourg
(7) "Ganditorul" de Rodin (Gradina Muzeului Rodin)
(8) "Sarutul" de Rodin
(9) Catedrala Notre Dame vazuta de pe podul Saint Michel
(10) Fantana Saint Michel din Piata Saint Michel
Lake Tahoe (US)
(11) Muzeul Louvre (Curte interioara)
(12) Turnul Eiffel, ziua, vazut din apropiere...
Mai vreti sa mai postez?
Chisinau
Chisinau
P.S. moder suje
portile orasului
..