FreeBSD 7.1 shi flash9 - in sfarshit!!!
Pentru cei care nushtiu, shi cei care ashteptau acest moment :)deci se pare ca se poate de instalat flashplayer9 + firefox3 (nativ) shi lucreaza pana cand..fara probleme, sper sa fie asha shi mai departe..aici sunt sfaturile cum shi de facut:http://crnl.org/blog/2008/11/01/flash-9-for-freebsd-71pot privi youtube + sunet fara probleme.. pana cand :)ps: trebuie de re-facut lumea din surse.. cu RELENG_7
hz la mine shi la nafania gliuceshte :)
da shtits deshi ?
pentru ca nici o pula nu e nativ, e ashelash linux-flashplugin9 cu linuxulatorul din fribasada, da linux precum se shtie - suje nepadetzki by default :D
prin 2020 o sa apara si suport de multiple routing tables :)
hatea la moment nici nu e nevoie, in net cafeuri asta nu e solicitat :)
:))
nu stiu ce-i asta tables.. da sint de acord :)))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))
mie imi pare ca in FreeBSD arhitectura e organizata mult mai logic, deshi poate e chestie de deprindere...
incepand de la denumirea driverelor pana la plasarea fishierelor in directoriile corespunzatoare...
ultima data cand m-am jucat cu linux.. ubuntu in special, cand am shers partitzia de ubuntu ap imi dadea eroarea ceea 22 de la GRUB .. shi a trebuit sa restabilesc MBR-ul.. eu intzeleg ca pt linuxozi asta nu e grav.. ca ei nu dezinstaleaza linux-ul.. insa e foarte iritant.. mai ales pt un incepator care vrea de ex sa instaleze de la 0...
олололол
ah da... la DNS da
shii plea cu clava mea nnah
tashi fa
ooops, image
prereliz lukreaza zaibats. ne ssyte :)
apropo, daca ar trebui sa folosesc linux pe server, la care distributiv ar trebui sa ma uit? in sens ca unul stabil shi nu tare complicat de configurat :)
in general cred ca daca ai maini drepte ap atat linux-u cat shi freebsd sau alte *nix like OS-uri pot fi solutzii decente pt servere...
локалхвост е ун добиток
poh
localhost, niciodata nu te-ai gindit de o pozitie in politica? acolo intotdeauna real trebuiesc oameni care pot sa futa mult capu in dodii si sa nu faca nici o sula