da shi srazu asa concluzie? eu vase cred k in domeniul acesta treb sa fim destul de creativi,caci monotonia e ceva pisets shi strashnic mai ales in domeniul acesta... de ce oare patanii se uita la altele si ii skimba femeii? anume din cauza k tat devine monoton... sigur iti spun k sunt padruga.. am tat ce treb s aiba o padruga shi nic din ce treb s aiba un patan sau izvrashenets... :P
kernel888002...cios...
eii.... jur blin!
celic...ту ши фумез виагра прин-трынсу? :-)...
toje variant :)
x-iurie1...1 ai insherkat ? kalian si pe urma dragoste ? si cum...
ap kalian shi piurma dragoste... shi kiar in procesul dragostei mai faci mici pauze shi fumezi... cstati :) am vazut k iti place sa fotkaiesti... cstati asta tot e un hobby di a meu... dar ce-i drept nu am fotkait di mult timp.. dar digrab imi cumpar un fotik pizdos si atunci iuhu.... am shi eu profil pi foto.md ;) http://cusi.foto.md
Eii iak eu ku prietenu meu ne-am skidanit sh am kumparat la expozitsia siriana kalian sh tat shi trebu sh no trecut mult timp lo lasat la balkon sh so strikat kolba ehhhh
g_a_v...kreon: "... in loc di apa - coniac ..." - только невздумай...
pai eu am avut in vedere la inceput de fumat kalian... asta face procesu mai ferbinte... in timpul procesului se pot face pauze(cstati durata actului se mareste considerabil :)... shi dam dupa iar kalian... eu vasheto nu fumez tsigari,dar cunoscutii spun k dupa proces ii tare clasno sa fumezi shi tsigari :)
ii tare clasno sa ai acasa asa ceva... eu n-am, dar o persoana apropiata are..
dar shtii cu ce merge cel mai bine? kalian si dragoste!
cios
// 1. кальян он харош после плова с гранатами, шербета, и пиалы кофе...
а драгости...и до и посли хатя нередко посли, тянит в сон....
Eii iak eu ku prietenu meu ne-am skidanit sh am kumparat la expozitsia siriana kalian sh tat shi trebu
sh no trecut mult timp lo lasat la balkon sh so strikat kolba ehhhh
narghilea sux
алкахолики !!!