Proverbe romanesti
Mai intai Moise a spus "totul este Dumnezeu" apoi a venitChristos , care a spus"Totul este iubire "mai tarziu a venit Marx care a zis "totul este capital"apoi a fost Lenin , care a spus "Totul este munca"iar in final a venit Einstein care a concluzionat "Totu-i relativ"cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandesteCine ride la urma, gindeste mai incet.Totdeauna tine minte ca esti unic, ca toata lumea dealtfel.Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti eleviiCine-i harnic si munceste are tot ce vrea.....cine-i smecher si chiuleste are tot asa.buna-i berea nu-i ca vinu,da nici laba ca vaginu!Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.Cine se scoala de dimineatza, casca toata ziua.BARBATII SUNT DE DOUA FELURI ; PESIMISTI SI OPTIMISTI;BARBATII PESIMISTI CRED CA TOATE FEMEILE SUNT USURATICE,IAR CEI OPTIMISTI SPERAcine sapa groapa altuia se numeste gropar"In viata nu exista invingatori,numai supravietuitori.""Viata poate fi inteleasa numai privind in urma, dar ea trebuie traita, privind inainte.""Gloria este trecatoare, dar obscuritatea este vesnica.""Presupunerea este mama esecurilor.""Cand imi este bine/Toti sunt cu mine/Cand imi este rau/Raman numai eu.""Nu esti beat atata timp cat poti sta intins pe podea fara sa te sprijini.""Cand ai intrat in rahat pana la nas, tine-ti gura inchisa."Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei se clasifica astfel:-optimisti: invata engleza-pesimisti: invata maghiara-realisti: invata sa traga cu armadaca stai sa-i judeci pe oameni nu mai ai timp sa-i iubesti!!Lasa pe maine ce poti face azi ca poate maine nu mai este nevoie.Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :"TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI"Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind...Nu fura!Guvernul ureste competitia"Decat sa nu vorbesti deloc mai bine sa taci.Daca vezi pe cineva odihnindu-se, AJUTA-L .Prostului nu-i lipseste mintea, ci instructiunile de folosireToti se plang de bani,dar de minte nimeniLumea asta in care traim este o mare curva, iar noi suntem niste oameni... "ca lumea"...nu?Cine fura azi un ou ,maine face omleta?Omu' se naste prost,invata toata viata ... si tot prost moare.Cine sapa groapa altuia ajunge departe si cine se scoala de dimineata cade in ea!Cand doi se cearta, al treilea... e martor....cine fura azi un ou, si se lasa prins...e bou!!!*Cine sapa groapa altuia nu poate fi acuzat de egoism.Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.Niciodata nu critica un om pana nu ai mers doua mile in papucii lui. Critica-l dupa aia, ca o sa fii la doua mile departare si o sa-i ai papucii.Dar scoala multa nu se cere sa fii prost si sa ai putere.FII OM CA SA FII INCONJURAT DE OAMENI.Bravo se zice la magar si la omu gospodar.Nu este important sa stii tot, ci doar telefoanele celor care stiu tot.