540

Cum te dezabonezi de la suninternet (FAQ)?

Q. Care este procedura de reziliere a contractului?A. Reziliera contractului se efectueaza doar in baza cererii abonatului, care se va depune la unul din Oficiile Relatii Clientela situate in str. Eminescu 41/1 sau pe bd. Stefan cel Mare 134. Fara aceasta compania nu are dreptul de a rezilia contractul cu abonatul.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Intrebarea mea: sa zicem ca scriu cerere de deconectare... trebuie sa vina proprietarul apartamentului (adica acela pe numele caruia e contractul cu cei de la sun?), cu buletinul de identitate?Eu singur daca vin cu buletinul prprietarului n-o sa pot scrie cerere sa ma deconectez?Si pot indica acolo: ca contractul sa fie reziliat pe data de 30 septembrie? Adica pe 30 sept sa ma deconecteze, nu mai devreme (caci eu am platit in luna august anticipat pentru luna septembrie)...si pe data de 30 eu pot sa vin la dinsii la office cu modemul sa li-l dau (sa nu-mi vina de-ai lor de la sun acasa sa-mi borteleasca peretii)???Cine s-a dezabonat de-acum de la sun, spuneti-mi pls ce tre sa fac?
0