Cvitante levie de la "Starnet" , si pragoane ca nu am platit !!!!!
Am incheiat contract pe data 26 iunie "contractul intra intra in putere cu pachetul nou pe 1 iulie" am trecut de la pachetul de 16 euro la cel de 29 euro , dupa iscalirea contractului am achitat in contabilitatate pentru factura pentru luna iunie 16 euro + pentru pachetul nou diferenta pentru ultima luna , pe la mijlocul lunii iulie imi vine o cvitantie levaia in care scria ca trebuie de achitat pe luna mai 532 de lei adica 29 euro , se intreaba nahuia !!!! eu in mai am fost inca la pachetul de 16 euro si kakova huia nio venit asa cvitantie daca eu am achitat pentru mai in contabilitatea din officiu lor si nu intro banca de dupa colt, acum la sfirsit de iulie imi vine cvitantia pentru luna iulie 536 lei am achitat pe 11 august , in contract scrie ca se poate pin pe data de 10 de achitat din luna urmatoare, deci am intirziat cu o zi , eri seara mau atrubit de la internet eri deja a fost 16 august si deci puteau verifica daca sa achitat inainte de a ma atrubi, am sunat in suport acestia mau trimis in contabilitate cineva imi spunia ca vor controla asteptati peste 2 ori veti avea , au trecut peste 6 ore si mai sun imi spun ca n-am achitat pentru iulie imi vinea sa vin si sle bag pe bot cvitantia platita numai ca nu o gasiam unde am pus cvitantia am catato si am gasito, le mai sun odata si o domnita gingasa mia spus ca voi avea internet azi pe la vreo 20.00 o sa vedem . P.S. Chiar daca imi vor zapusti netul la orele 20.00 si is cu huinelele estea imi spune cineva cevA ?username: "pirani" snu credeti ca am gonit ceva !