Am două pahare în plus: Paulaner Hell și o halbă Chișinău (înaltă). Vând, schimb pe altceva sau cumpăr ceva nou. Mă interesează în primul rând pahare belgiene (iarna trecută se vindeau la Fidesco - Leffe, Westmalle etc.) și weisse de 0,33 (de ex. Paulaner). Nu mă interesează halbe.
bishopsfinger...Jumbo Fideco - trebuie sa mai fie Kwak, Hoegaarden......
4 ,
bishopsfinger...Кстати, да. Кастеел тожэ видел....
Da, de astea am deja... :) Mi-aș dori Leffe, pentru că aste e berea „de serviciu”. Iată și colecția (Între timp m-am pricopsit și cu un Paulaner de 0,33, pentru iarnă):
Есть большая коллекия бокалов, кружек, бердекелей, этикеток, пробок и даже сувенирный набор Витанты 2001 года (бокал и бутылка Витанта Премиум) - продам оочень дорого ))
sever...Есть большая коллекия бокалов, кружек, бердекелей,...
Игорь, да возьми уже наконец и сфотографируй свою коллекцию, выложи сюда, поставь ценники. А то носишься со своей легендой уже лет 7-8 по форуму и никакого толку с этого (как в той притче про мальчика и волков - мальчику перестали верить и волки его съели). После этого все запасаемся семечками, попкорном, организуем аукцион, торгуемся, профит.
o_O Eu inteleg, de exemplu, De Molen se vinde in sticle 0.18, dar fiecare sticla costa cit o bicicleta si se toarna sau in ochi sau direct in vina :) Kolsch, dupa cum inteleg eu, este o bere destul de simpla, why the fuck doar 0.20 L?
bishopsfinger...Kolsch, dupa cum inteleg eu, este o bere destul de simpla, why the fuck doar 0.20 L?...
Din câte am citit eu, berea este foarte... mmm... volatilă. Se răsuflă repede. Din cauza asta paharele sunt mici, dar și înguste pentru a minimiza suprafața de contact cu aerul. Adevărații cunoscători de prin zona Koln-ului, beau chiar din pahare de 100 ml. Chlenerii tre să aibă mult de lucru pe acolo. :)
Про бокалы для пива. _____________________________________________________ Ирландская Императорская Пинта это бокал с крупным верхом который постепенно сужается ближе к его дну. Бокал очень похож но немного отличается от Британской Императорской Пинты. Узкая часть где обычно держат этот бокал уменьшает обмен тепла между вашей рукой и пивом, таким образом пиво остается холодным дольше. Большой верх дает возможность легко пить и удерживает пену.
bishopsfinger...Про бокалы для пива. _____________________________________________________...
Mulțumim frumos BeerClubului pentru informație (că de postat fițuici pe face book îs buni),d ar când ajunge vorba la pahare, nu pot să tac. :) Câte-va precizări:
"... Императорская..."- poate nu-s eu omul care trebuie să dea lecții de rusă, dar aici cuvântul „imperial” se referă la imperiu, și nu împărat. Deci, corect e „имперская”. Nu-i așa?
"... Пинта это бокал..."- Când un englez intră în bar și spune ”a pint of xxx, please”, cuvântul „pint” se fereră la volumul paharaului și nu forma lui. E adevărat că se folosește și forma scurtă (doar „pint”) pentru a se referi la pahar ca obiect, dar atunci ne e cazul să se folosească adjectivul „imperial”.
”... Ирландская Императорская Пинта ..."- aici din contra, ”irlandez” se referă la formă, nu volum. Și nici Irlanda n-a fost imperiu. În așa formă, fraza induce în eroare, deaorece se amestică forma cu unitatea de măsură. Și deaoarece articolul e despre formă, corect ar fi simplu „irish pint glass”.
"... Бокал очень похож но немного отличается от Британской Императорской Пинты..."- Iarăși, se încurcă volumul cu forma. Doar unitățile de măsură sunt reglementate de câtre autoritățile imperiale/statale, NU și forma paharului. Forma e reglementată doar de tradiție. Paharele britanice irlandeze sunt în general de 3 feluri: respectiv conic, nonic și tulip (sau irlandez), și nu „imperiale sau republicane”.
Am două pahare în plus: Paulaner Hell și o halbă Chișinău (înaltă). Vând, schimb pe altceva sau cumpăr ceva nou.
Mă interesează în primul rând pahare belgiene (iarna trecută se vindeau la Fidesco - Leffe, Westmalle etc.) și weisse de 0,33 (de ex. Paulaner). Nu mă interesează halbe.
а кастрюлями или тарелками для супа не хотите обмениваться?
в намба уане Шнайдерские бокалы были
в фидеско - КОстЕл
De la piața de vechituri din preajma gării feroviare:
У меня есть некоторое количество бокалов, готов продать. Фото позже.
Вот и фото. Все вопросы в личку.
Бокалы Келлерс по акции "Купи 5 литров Келлерса и получи фирменный бокал в подарок" в одной из разливаек на Ботанике.
Ieri colecția mea a luat-o razna. :)
Sincere muțumesc-uri pentru BeerClub.md
Есть большая коллекия бокалов, кружек, бердекелей, этикеток, пробок и даже сувенирный набор Витанты 2001 года (бокал и бутылка Витанта Премиум) - продам оочень дорого ))
A beginner's beer glass guide...
http://beeradvocate.com/beer/101/glassware
Apropos, La Jumbo Leffe se vindea cu 2 pahare în cutie. Chiar nu are nimeni 2 pahare și ar dori să se împarte cu mine? :)
Are cineva (sau știe pe cineva) 2 pahare de Leffe? Eu am două de Kasteel... aș face un schimb.
Tranzacția cu Vova a avut loc cu succes. Și încă două pahare de la BeerTime.
Celebra companie Rastal are în catalog și un pahare de bere numit „Moldova”. :)
http://www.rastal.it/cat.php?prodid=3&opt=2&tip=Calici%20Birra
Dacă știe cineva vre-un local cu pahare Krusovice Brună ( uite-așa ), vă rog să-mi scrieți mie.
P.S. Am găsit la Dublin, dar au refuzat să mi-l vândă.
Acum am pahar pentru Kolsch. A rămas să găsesc și bere.
Acum am prea multe pahare pentru Kolsh. :)
Про бокалы для пива.
Ирландская Императорская Пинта это бокал с крупным верхом который постепенно сужается ближе к его дну. Бокал очень похож но немного отличается от Британской Императорской Пинты. Узкая часть где обычно держат этот бокал уменьшает обмен тепла между вашей рукой и пивом, таким образом пиво остается холодным дольше. Большой верх дает возможность легко пить и удерживает пену.
10 puncte! :)