Cine ce zice La Sez@toare
Ma sculai intr-o buna zi de Martie (13 apropos..) "dis-de-dimineata" si contemplai cine ce zice "La Sez@toare"Bunaoara: "SSB" zice ca La Sez@toare=La КПЗ.."iLEANA" zice de "Bancu zilei" unde sar putea (si e problema=nu e problema) imi permit sa zic.."revv" Condica de sugestii si reclamatii.. (si e buna=nu e buna) imi permit sa zic..Lista poate continuaDar in acelasi timp am vrea sa aflam si parerea Multstimatului nostru Moderator BomBa ce zice el de asa utilizatori corecti (parca ninkipui) care stau La Sez@toare si deapana povesti (dar adevarate)...Sar putea ca stimatul SSB din unele motive sa nu participe in derularea discutiei dar vom mai vedea. In acelasi timp ofera cu cea mai mare placere (microfoane 2,3,4,5...x..) care dealtfel sper ca nu toate se afla in "minuta" Mutstimatului nostru Moderator...P.S. Tin sa comunic ca nu doresc "painica de Moderator" care uneori e cam amara. Apropos paine nu coc, si nici de la litere nu sunt, si nici...PPS sper ca nu am suparat pe nimeni Ba maimult Sez@toarea va fi mai vesela...PPPS "coltul usii sa farmat a fost prea tare lemnul" :-)))) Sper ca cineva a inteles ultima fraza....