938

SkyNet incepe conectarile :)))

La usa scarii de la casa a fost incleiat un anunt - mlia si au pus atat de mult clei ca nu l-am putut dezlipi :)))Era scris doar in limba rusa :P si tipa Internet, LAN, movies, Games - dar fara nici un nume de companie :)) Sincer, no design - suxxx :((( PLAIN TEXT MODE :)))Doar 3 numere de telefon:72.13.07079.402.589079.402.689Sun eu la primul numar: tipa cine sunteti si ce oferiti ? care tehnologie ? ce preturi si bla-bla-bla...Tipa asa: noi suntem SkyNet, avem pachete taaaare bune :)Pret: 10 euro lunar.Trafic extern: unlimited pentru 512 kbps la 3 utilizatori.Trafic MD-IX: unlimited la 4 Mbps.Conectare: 500 lei.Tehnologia utilizata: "tipa tavo Ethernet, dar tipa nu divulgam informatie, principalul este sa aveti cartela LAN in PC".Cine risca primu sa se conecteze ??? :))))P.S. nu cum eu operativ am fost azi ? :)))P.P.S. cine mai suna si ne mai spune ceva interesant ??? host tu ce spui ???SI MLIAAA, DACA VRETI SA PRESTATI SERVICII - INVATATI UN LUCRU, CLIENTUL ARE PRIORITATE !!! CEL CARE A RIDICAT TELEFONU NU STIE NICI O P**A DE ROMANA !!! EU NU AM DE GAND SA DAU BANI LA O COMPANIE CARE NU STIMEAZA CLIENTUL :P Astfel cred ca ar fi bine sa incepeti cu trimiterea aceluia individ la niste cursuri de limba romana :)))))buhahaaaaaaaaaaaaa :)))
0