822

Canteshi de suflet...

propun aishi sa postam cantishi di suflet waiinshepem,Bitza - BagaboantaHow, mi-ai rupt franeleSunt tras pe dreapta cu avariilePoate n-are rost, vreau sa te cunoscSa te invat pe derostVrei sa-ti vorbesc ca-n telenoveleIncearca schema asta la tipii cu loveleNu voi fi al tau, tu vei fi a meaAm o noapte si o sticla sa-ti sucesc mintea.Crezi ca o sa poti sa scapi si-o sa fugiEu iti spun ca-o sa stai in genuchi si-o sa o uziOare, cine crezi ca are dreptateMai bine intreab-o pe sorta cate a patit azi`noapte.Scoate-ti sutienul sau ti-l rup euCe simti tare in buzunar nu e telefonul meu.Nu mai pot sa stau, recunosc ca vreauCat mai repede sa te iau.REFREN x 3N-am nevoie de o fata cuminteVreau o bagaboanta sa ma lase fara cuvinte.Nu vreau sa ma repet, nu plec fara sa te frecNu, nu plec, nu, fara sa te frecNu, plec, nu fara sa te frecDeschide gura sa-ti predau legaturaVin in inspectie sa-ti verific danturaNu vorbi prea mult, lasa-ti psihiculTe-am ales pentru fizic, nu pentru IQCand apari bagi toti bagabontii-n boalaIti arata ei ce nu vezi la scoalaEsti frumoasa, cat sunt eu de beatEsti “Miss Univers” pe fata la cat am bagat.Spui: “E prima oara cand fac asta”Vreau sa te cred dart e tradeaza fata.Dimineata vrei sa te respectO sa auzi in urma ta usa cum se-nchide lentIndecent te privescEvident esti perfecta de medicament Cand sunt pacientSunt atent permanentMa afisez innocentAm perversiuni pe teava in inconstientREFREN x 3Nu vreau sa ma repet, nu plec fara sa te frecNu, nu plec, nu, fara sa te frecNu, nu plec, nu fara sa te frecREFREN x 3Nu vreau sa ma repet, nu plec fara sa te frecNu, nu plec, nu, fara sa te frecNu, nu plec, nu fara sa te frec
0