mai intai sa convenim, iar apoi in formulari simple, scurte, clare si cuprinzatoare sa impingem ideile, peste tot pe unde e posibil, bunaoara pe forumuri
|9| Ce sa zic?.. Idea este buna. Cred ca Caliogstro, ca autor al acestei initiative, ar trebui sa vina cu un program concret... Iar toti ceilalti ar contribui in comun la detalierea si eventuala realizare a programului in cauza.
Ap aici trebuie sa fie ceva de gen: "Toti pentru unul si unul pentru toti". Da cum aderam la partid? Si dar se primeste ca la votare ne ducem cu tot colectivu, nu?
Desigur ca sunt pentru... pur shi simplu nu trebuie tare,la parerea mea, sa ne atingem de Romania.asta-i o iluzie,niciodata nu vom fi impreuna. 1.Trebuie de promovat unitatea Republicii noastre 2.Trebu de promovat acelashi natsionalism,dar al tsarii noastre shi nu al romaniei in rest ma mai gindesk eu
jyv...ce inseamna 'partid de internet'? Dati o definitie...
aspecte legale:))). Este nevoie de a respecta legislatia ce tine de inregistrarea partidelor, dar acum trebuie cam multi oameni. Asa ca e mai usor de organizat un ONG. Asta da, care oricum poate deveni partid daca e prea mare:)).
41/ IMO, atragerea membrilor in partid/organizatie nu e cea mai mare problema. Fiind prin definitie o miscare destinata tinerilor progresisti si de mentalitate vestica, am putea destul de lejer incorpora cateva sute de persoana doar prin net. Cred ca ar trebui in primul rand sa ne decidem care ar fi scopurile strategice pe care le-ar urmari partidul nou si care ar fi prioritatile in jurul caror s-ar 'inchega' partidul. Problema este ca multi din cei care ar vota un astfel de partid, pur si simplu nu au posibilitatea sa voteze, fiind plecati in strainatate iar, alas, votul electronic in alegerile din RM este ceva ireal in viitorii 10-15 ani.
mai intai sa convenim, iar apoi in formulari simple, scurte, clare si cuprinzatoare sa impingem ideile, peste tot pe unde e posibil, bunaoara pe forumuri
|7| Florin Mitroi: "... John tu cunosti pe cineva? ..." --> L-as mai adauga si pe TMT in lista de mai sus (el cica poate sa ajute cu voturi).
|9| Ce sa zic?.. Idea este buna.
Cred ca Caliogstro, ca autor al acestei initiative, ar trebui sa vina cu un program concret... Iar toti ceilalti ar contribui in comun la detalierea si eventuala realizare a programului in cauza.
Baieti am uitat de Lucian Valeanu
Ap aici trebuie sa fie ceva de gen: "Toti pentru unul si unul pentru toti". Da cum aderam la partid? Si dar se primeste ca la votare ne ducem cu tot colectivu, nu?
Desigur ca sunt pentru...
pur shi simplu nu trebuie tare,la parerea mea, sa ne atingem de Romania.asta-i o iluzie,niciodata nu vom fi impreuna.
1.Trebuie de promovat unitatea Republicii noastre
2.Trebu de promovat acelashi natsionalism,dar al tsarii noastre shi nu al romaniei in rest ma mai gindesk eu
ce inseamna 'partid de internet'? Dati o definitie juridica. Suna bine, insa am _mari_ dubii in privinta aspectelor legale....
41/ IMO, atragerea membrilor in partid/organizatie nu e cea mai mare problema. Fiind prin definitie o miscare destinata tinerilor progresisti si de mentalitate vestica, am putea destul de lejer incorpora cateva sute de persoana doar prin net. Cred ca ar trebui in primul rand sa ne decidem care ar fi scopurile strategice pe care le-ar urmari partidul nou si care ar fi prioritatile in jurul caror s-ar 'inchega' partidul. Problema este ca multi din cei care ar vota un astfel de partid, pur si simplu nu au posibilitatea sa voteze, fiind plecati in strainatate iar, alas, votul electronic in alegerile din RM este ceva ireal in viitorii 10-15 ani.
0/ Partidul Universal Liberal Internet Chisinaueni Avantajos..
plus la sta depinde daca vrem sa ne promovam cat mai tare sau daca vrem sa infaptuim lucrurile propuse...