кое где, в одной политике по иформационной безопастности .... один умный чудик прописал эту фишку как обязательную к исполнению, вот меня и интересует, если это вообще выполнимо
мля ну и советы, возьму сегодня и установлю на 1000 раб. станциях линух и юникс, и всё у меня будет как в сказке, советы путёвые давайте, а не страчите от балды...
TMT, stiu foarte bine, adept a caror sisteme de operare tu eshti, (am avut ocazia sa stau la o bere cu tine) si am auzit multe lucruri despe linux/unix(majoritatea dintre care nu le intelegeam si posibil ca nici nu le voi intelege), insa in situatia mea, incerc sa gasesc solutie la intrebarea mea, shi cer ajutor.
aha... mdea.... am baut bere? stranna.. nu te cunosc parca ...de fapt nici intrebarea nu prea am intzeles`o..... vrei sa vezi 1). care user ultimu s-a loginat si cand...sau2). fiecare user cand ultima data s-a loginatcare din ele? :)
Dupa cum eu vad daca se incepe o tema de discutie despre Windows, Raspunsul primit va fi Mustdie suxx, asha ka cred ca nu are sens de dat vreun vapros pe Windows !
mishka1...Dupa cum eu vad daca se incepe o tema de discutie despre...
da di shi, se poate pur si simplu de deschis tema - windows, dupa cum este linux, freebsd, unix. si cine o sa aiba intrebari nu o sa intrebe in crack, hack, sau linux, freebsd, da in windows.
кароче ей С сау алт лимбаж де програмаре ! шы фащь урмэтоаря прогэ каре а сэ щие ла стартап: кынд се запустеште citeste din regedit HKEY_CURRENT_USER/shipapkavreitu shi parametru vrei tu daca nu exista apu creaza valoarea paramterului sa shie timpul ultimei zagrujti. shi afiseaza figneaua asta kind useru o vazut asta e se inchide !!!
Daca stii a programa, atunci probleme nu-s: Scoti informatia din Event Viewer (cred-ca nu trebuie sa-ti lamuresc unde se afla:), apoi din recordul Security scoate totul ce-ti trebuie. Sper ca pe loc o sa te orientezi:) Metoda asta e cam grea, deoarece trebuie sa stii specificatiile bibliotecii MMC (le gasesti pe MSDN), apoi chiar si cu ajutorul la Delphi faci o aplicatie cu baza de date folosind variabilile din MMC. Understand? Mai este si alt pas: MMC-ul poate exporta toata fisca asta in .txt:) Atunci cu ajutorul chiar si a Access-ului sorteaza la start-up toata infa care iti trebuie. Daca nu stii cum se face asta totul la start-up (eu nici odata nu m-am folosit, dar cred ca o sa mearga) te folosesti te cheduler, el poate multe. Atit.
Поищи в Google "Real Last Login", возможно это то что тебе надо.
Real Last Logon - програмулька, а мне интересно есль ли у виндовса такие опции
кое где, в одной политике по иформационной безопастности .... один умный чудик прописал эту фишку как обязательную к исполнению, вот меня и интересует, если это вообще выполнимо
zrea ti postavel sebe Windu, lutsheie shto mogu predlojiti postavi sebe Unix ili Linux ili Mac, no windu vikini nah....
мля ну и советы, возьму сегодня и установлю на 1000 раб. станциях линух и юникс, и всё у меня будет как в сказке, советы путёвые давайте, а не страчите от балды...
bms oamenii tzi-au dat un sfat bun....daca nu-ti place apasa pe toate butoanele din windows pana vei gasi..:)
TMT, stiu foarte bine, adept a caror sisteme de operare tu eshti, (am avut ocazia sa stau la o bere cu tine) si am auzit multe lucruri despe linux/unix(majoritatea dintre care nu le intelegeam si posibil ca nici nu le voi intelege), insa in situatia mea, incerc sa gasesc solutie la intrebarea mea, shi cer ajutor.
aha... mdea.... am baut bere? stranna.. nu te cunosc parca ...de fapt nici intrebarea nu prea am intzeles`o..... vrei sa vezi 1). care user ultimu s-a loginat si cand...sau2). fiecare user cand ultima data s-a loginatcare din ele? :)
la logare, fiecarui user sa i se arate data shi ora ultimei logari reushite, astai tot ce vreau
/12 ok, mersi mult
mustDIE suje :-)
in unixuri asta s-ar fi facut cu niste perl amestecat cu last ;-)
paliubomu ;)
Dupa cum eu vad daca se incepe o tema de discutie despre Windows,
Raspunsul primit va fi Mustdie suxx,
asha ka cred ca nu are sens de dat vreun vapros pe Windows !
akolo a sa shie gliukuri :)
shi sinii ecran smerti !
mitiuh...da da .. kakto el s`o imbatat si o declarat ca de fapt el iubeste Linux.. da bsd ii sux... tzin minte.. tzin minte...
mai baieti, nah nii aici bsd, linux, shi tralala, da vindoza gliuceshte pe zi ce trece tot mai mult, insa e vindoza mea draga
кароче ей С сау алт лимбаж де програмаре !
шы фащь урмэтоаря прогэ каре а сэ щие ла стартап:
кынд се запустеште citeste din regedit
HKEY_CURRENT_USER/shipapkavreitu
shi parametru vrei tu
daca nu exista apu creaza
valoarea paramterului sa shie timpul ultimei zagrujti.
shi afiseaza figneaua asta kind useru o vazut asta e se inchide !!!
vseo !
parca tat ii klar !
mlea p[arca nu-i asha di greu !
2 bms.
tu stii Delphi, cu el cred ca se poate de facut cea ce vrei tu.
creezi un Service, si il pui sa inscrie undeva data si timpul ultimiului log-on/off (cum vrei) si apoi sa arate
Daca stii a programa, atunci probleme nu-s:
Scoti informatia din Event Viewer (cred-ca nu trebuie sa-ti lamuresc unde se afla:), apoi din recordul Security scoate totul ce-ti trebuie. Sper ca pe loc o sa te orientezi:)
Metoda asta e cam grea, deoarece trebuie sa stii specificatiile bibliotecii MMC (le gasesti pe MSDN), apoi chiar si cu ajutorul la Delphi faci o aplicatie cu baza de date folosind variabilile din MMC. Understand?
Mai este si alt pas: MMC-ul poate exporta toata fisca asta in .txt:) Atunci cu ajutorul chiar si a Access-ului sorteaza la start-up toata infa care iti trebuie.
Daca nu stii cum se face asta totul la start-up (eu nici odata nu m-am folosit, dar cred ca o sa mearga) te folosesti te cheduler, el poate multe.
Atit.
Da poliubomu win e sxx