769

Gruzzz(z) <- in perioada

Stau shi ascult un kintek de jale... Imi vine sa bocesc acush.. SHi pentru ce? singur nu shtiu... O dat jelea in mine...Ma uit la monitorul acesta.... shi nu vad nimika dekit kum cadrele se inoesc cu frecventza de 85Hz cu coada okiului, fiindca capul sta ashezat pe masa.... asha de parca ar vrea sufletul sa ma paraseasca... Ce o dat in mine? Mi s-a facut un nod in ghit, de parca acush nu ash mai putea spune nici un kuvint.... De ce oare? Din cauza societatzii in care traim? Sau din cauza modului de trai? Cred ca mai multzi factori au actzionat, ca eu sa ajung la o asha stare... in care sa ma apune un boshet... Dar nu asha... shi singur nu voi shti de ce bocesc... poate shi shtiu eu... dar a prea globala problema...Oare numai sunt in aceasta stare acuma? Poate din totzi oamenii de pe acest pamint, mai sunt careva care le sta un nod in ghit. Care sunt kit pe ce sa plinga... Nu am plins de mult timp... nu mai tzin minte... Nu pling de durere trupeasca, dar de cea sufleteasca... Sufltetul, el e cel mai intricipal in om, nu exteriorul lui. Deci, poate, pentru Suflet, mai merita sa plig... Sa pling asha cum nu am mai plins niciodata in viatza mea!Oare de ce scriu eu aceasta aicea? Shi la aceasta rublica? Poate de aia ca e cea mai apropiata rubrica din toate... Aicea sunt aceea care voi putea kontinui ghindul meu, ajunghid iarashi la Vitanta...Scriu, shi singur nu shtiu ce scriu. Scriu ce-mi trece prin cap, scriu la ce ma ghindesk eu acuma... scriu despre asta cum imi sta un nod in ghit... pe care nu-l pot inghite...Inkid okii, shi nu vad nimika.... ii dekid, shi vad lumea asta... lumea asta care nu merita nimika!!! Poate e mai bine sa nu-i deskid defel? POate e mai bine de vazut intunericul acesta, dekit umea asta? dekit oamenii ceea care ma inkonjoara? Care ashteapta la orice pas, sa se sa-tzi deie un kutzit in spate... Shi de ce in spate? shtitzi voi de ce...M-am saturat de tot... Dar una ma mai tzine pe acest paminet....
0