VoIP
Ma interesez de IP telefonie. Am cautat inetul in lung si in lat si am gasit vre-o zece pdf-uri referitoare la VoIP(la general despre VoIP). Mai am inca vre-o 60 de documente referitoare la VoIP, VoATM, VoFrameRelay - acolo se includ si cazuri aparte de rezolvare a unor probleme, teze de an de prin Germania, SUA de la Columbia Univer si de prin California, de pe la forum-uri internationale. Deasemenea dofiga pdf-uri de la Cisco si vre-o citeva de la Avaya, Nortel si altii.Cine poate sa fie bun si sa-mi deie alte link-uri referitoare la VoIP unde exista training-uri si pdf-uri?
dar cu ce nu te aranjeaza cele de care dispui?
Eu m-am uitat prin pdf-uri. Am citit pe unele din ele complet. La altele m-am uitat fugitiv. In unele de exemplu se vorbeste de o chestie iar in alt pdf despre chestia cutare nu se spune sau se spune putin. Adica ce au unele documente nu au altele sau au putin. Si eu tre sa-mi compun mie un material de exemplu despre o tehnologie sau un protocol luind din materialele celorlalte. Poate daca mai gasesc alte materiale imi mai completez mai mult materialul sau imi dau raspuns la alte intrebari. Mai in scurt nu strica sa mai am si altele. Am printat din cele care le am vre-o 400 de pagini. IOS - intr-o zi am sa-ti povestesc si de ce mi-a trebuit sa printez atitea pagini despre tehnologia asta atita. Si matinca in zadar... :))) Dar oricum mai citesc. Nu am lasat balta... Cite oleaca...
macar scoti gratis la printer?
IOS - foarte gratis. Mai gratis nu se poate. Deamu numai sa-mi mai cumpere hirtie cineva si sa-mi incarce cartdrige-ul de la printerul HP Laser Jet apoi atunci voi spune ca printez mai gratis ca niciodata. :)))
Eu cumpar hirtie numai si incarc cu toner. 100 de lei pentru incarcare si dau 2500 de pagini sau mai mult in normal mod, iar in econom vaashe de 2 ori mai mult. Cu 600 dpi. Am un teanc de infa printat e-he-he... Si pe Cisco(dafiga), pe FreeBSD(handbook-ul vre-o 500 de pagini), la Linux o carte... Si inca mai am de gind sa mai printez cit oi putea. :))) Si printerul lucreaza afighitelna. Nu curge deloc. Nici o problema.
nah s printez dac potz pastrez pi kanpiuter ?
/0 am si eu vreo 600 de metri de raznii kikat pe tema de aestea :) pot sa tzil daruesk L:)))