829

Realizarea cutiilor de carton si branding pentru afacerea dvs

Ce magazine online poti numi fara sa stai pe ganduri? Si cati dintre ei folosesc ambalaje de marca atunci cand isi expediaza produsele?


Autor: Cartonescu

Chiar si o privire superficiala catre birourile curierilor este suficienta pentru a observa pe rafturi zeci de cutii si plicuri cu combinatiile de culori populare ale principalelor afaceri online din tara noastra. „Pe ambalaj sunt bineveniti…” , am spune noi, schimband proverbul usor celebru. Aceasta este si afacerea noastra de ambalare. Robust, sigur, realizat cu grija si marcat cu stil.  

Ce tipuri de cutii facem? 

Realizam urmatoarele combinatii de culori – cutie maro (kraft) in interior si exterior; cutie alba la exterior – kraft la interior; cutie kraft in exterior – alb in interior. Dupa modul lor de inchidere, cutiile noastre sunt impartite in cele cu capac comun si cele cu capac separat. Clientii nostri trimit o varietate de marfuri, asa ca ne-am grupat cutiile dupa dimensiune – pentru produse de pana la 15, 30 si 53 cm. Acceptam comenzi en-gros pentru dimensiuni individuale, deoarece stim ca nu orice produs se potriveste ca o matrita intr-o cutie standard. 

Cum putem marca cutiile? 

Branding prin imprimare directa pe cutie – orice doriti, cum doriti. Cantitatea minima de comanda este de 200 de bucati.Prin gravarea unui logo – o optiune extrem de stilata cu o cantitate minima de comanda de doar 20 de bucati.Cu  autocolante – doar comandati etichetele dorite si lipiti-le pe cutii. Aceasta este o optiune bugetara si practica pe care se bazeaza tot mai multe companii.

De ce sunt speciale casetele? 

Dupa cum sugereaza si numele nostru, afacerea noastră este dedicata exclusiv productiei de cutii si materiale de ambalare. Avem o experienta serioasa in afacerea noastra si am marcat ambalajele a zeci de companii mari. Cel mai mare avantaj al nostru este flexibilitatea – acceptam comenzi individuale pentru dimensiuni nestandard. Mai mute citeste aici sau aici

0