965

Cum sa utilizati folia cu bule pentru o ambalare perfecta

Folia cu bule este unul dintre ambalajele de bază utilizate pentru impachetarea si transportul obiectelor fragile. Ușor de utilizat, aceasta oferă o protectie suplimentară, protejează împotriva zgârieturilor și ține praful și murdăria departe de obiectele împachetate, scrie www.foliebule.ro

Folia cu bule este, de asemenea, relativ ieftina și poate fi reutilizata, o puteți pastra pentru următoarea amabalare sau pentru când trebuie să expediați un pachet. Ceea ce s-ar putea să nu realizati, totuși, este că există o modalitate corectă – și una greșită – de a o folosi. Folosita incorect puteți pierde toată protecția pe care o oferă sau, și mai rău, puteți ajunge să deteriorați unele dintre suprafețele bunurilor dvs. Folosind-o în mod corect, însă, devine unul dintre cele mai bune materiale de ambalare care există. Înainte de următoarea mutare, asigură-te că știi cum să folosești folia cu bule pentru a obține cea mai bună protecție pentru obiectele tale. 

De ce să optați pentru folie cu bule

Conceputa inițial pentru a servi drept tapet texturat, folia cu bule a avut primul succes ca material de ambalare în 1959, la doi ani după ce a fost inventat, când IBM căuta o modalitate de a-și proteja produsele în timpul transportului. Folia cu bule a fost apreciata deoarece a oferit flexibilitate și amortizare, altfel indisponibile la orice alt material de ambalare existent în acel moment. Iată de ce este încă unul dintre cele mai bune materiale de ambalare atunci cand trebuie sa te muti intr-o casa noua: 

Folia cu bule - usor de utilizat: este unul dintre cele mai ușor de utilizat materiale de ambalare. Pur și simplu înfășurați folia cu bule în jurul unui obiect și o fixați cu bandă adezivă. Deoarece este flexibila, se potrivește perfect în jurul oricărui articol, indiferent de cât de atipica este forma sa. 

Folia cu bule - Protectie: folia cu bule este de fapt o suprapunere a doua bucati de film de plastic, care are din loc in loc perne de aer. Pernele de aer formate in interiorul a doua folii de plastic devin extrem de eficiente cand vine vorba de amortizarea socurilor mecanice, putand chiar preveni zgârieturile, așchiile sau ruperea obiectelor dacă acestea lovesc podeaua. În plus, ține departe murdăria, praful și umiditatea. 

Folia cu bule - Greutate mica: deoarece este făcuta din doua straturi de folie din plastic subtire si perne de aer la interior, acest produs cantareste foarte putin pe metrul patrat si nu adaugă aproape deloc greutate coletelor. Ca rezultat, coletele dvs. vor fi mai ușor de ridicat iar expeditia lor va costa mai putin, deoarece nu ingreuneaza bunurile ambalate. Produsele ambalate in folie cu bule, sunt mai usor de manevrat fiind mult mai usoare decat cele impachetate cu alte tipuri de ambalaje. 

Folia cu bule este reutilizabila: aveti de gand sa va mutati din nou? Puteți pastra folia cu bule pentru următoarea mutare sau pentru a o folosi ca material de ambalare atunci când trebuie să trimiteți un articol prin curier. Folia ramasa poate rulata si depozitata foarte usor, ea nu va ocupa mult spațiu.

0