971

Daddy Yankee se retrage din muzică

Daddy Yankee și-a surprins fanii anunțându-și retragerea din muzică cu un album și un turneu de adio, la mai bine de trei decenii de la începutul carierei sale.


Daddy a fost cel care a pus reggaetonul în topul muzicii mondiale cu hituri precum „Gasolina”, „Somos de Calle”, „Con Calma” și universalul smasher „Despacito” (cu Luis Fonsi). 

Succesul său l-a făcut unul dintre cei mai mari idoli ai muzicii latino și i-a adus șase premii Grammy pentru muzica latină, scrie music4all.ro

„Într-o carieră care a fost un maraton, văd în sfârșit finala ”, a spus starul portorican în vârstă de 45 de ani într-un videoclip postat pe site-ul său. „Oamenii spun că am făcut acest gen global, dar tu mi-ai dat de fapt cheia pentru a-l face cel mai mare gen din lume”, a spus el.

„Astăzi îmi anunț oficial retragerea din muzică cu cea mai bună producție și cel mai bun turneu de concerte ”, a adăugat Yankee, care a lansat primul său album, No Mercy, în 1995 și a obținut faima mondială câțiva ani mai târziu cu Barrio.

Vezi AICI versuri online muzica romaneasca

Yankees, al căror nume de naștere este Ramo Luis Ayala Rodriguez, au lansat albumul „Legendaddy” joi seară. 

El o descrie drept „de colecție” pentru că va include toate stilurile care o definesc. „Legendaddy este o luptă, o petrecere, un război, o dragoste ”, a spus el despre album, care este primul său în zece ani de la Prestige în 2012. 

În vară, muzicianul preia turneul La Ultima Vuelta din Portland, Oregon. „Cu 41 de concerte în Statele Unite, Canada și America de Sud, care se vor încheia pe 2 decembrie în Mexic.

0